Terug naar archief

Auteur: Fons Stortelder
Publicatie: 11-09-2019

Grote Clubactie 2019

Hallo Schaats- en Skeelerjeugdleden,

Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet SSVN natuurlijk weer mee!

Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen! Jullie moeten ons daarbij helpen en daarom krijg je woensdag op de skeelerbaan boekjes uitgereikt voor de verkoop van loten.  

Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Vorig jaar heeft de clubactie een heel mooi bedrag voor de SSVN opgeleverd. Hiervan zijn bijvoorbeeld een deel van de  kosten van het skeelerkamp en andere jeugdactiviteiten betaald.

Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt:

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Zie ook link verkooptips. De Grote Clubactie heeft een verkoopboekje gemaakt om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. In een verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers.

Iedere pagina heeft een deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en een bedankbriefje met deurzegel. De lotenkoper plakt de zegel met een plakbandje op zijn/haar deur.

Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen!

NIEUW! Digitale loten!

Naast het verkopen met het boekje kun je ook loten online verkopen aan bijvoorbeeld verre familie of vrienden of relaties. Dat kan via de algemene link (https://toolbox.clubactie.nl/actie/SSVN), maar het is de bedoeling dat je binnenkort een persoonlijke verkooplink in de mailbox krijgt. Als je die deelt bijv. via social media, worden de verkochte loten bij jouw verkochte aantal opgeteld.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt in Nederland, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz.

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het boekje dan in bij de JC, in de skatekeet of op de schaatsbaan. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De actie loopt tot 28 oktober. Tot en met die datum willen we graag alle boekjes terughebben.

Prijzen voor lotenverkopers

De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo switch. Voor meer info ga je naar: kids.clubactie.nl.

Wij als SSVN organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd, de drie beste lotenverkopers van onze club krijgen een leuke prijs!

Doel van de actie!

Skeeleren is leuk maar het is nog leuker als je dat in flitsende clubkleding kunt doen en/of dat er leuke, betaalbare activiteiten worden georganiseerd.

Met de opbrengst van de grote clubactie wil de vereniging bijdragen in de kosten voor de jeugdleden.

En dan verder…...?

testIedereen krijgt tijdens de komende skeelerles dus een lotenboekje. De lotenboekjes moeten vervolgens uiterlijk maandag 28 oktober weer worden ingeleverd. Eerder mag ook natuurlijk en dan bij de skeelerbaan bijvoorbeeld!

Kinderen die niet gaan schaatsen kunnen het boekje straks inleveren op de parkeerplaats bij watergoor, bij het vertrek naar de schaatsbaan op zaterdagochtend. De schaatsers vertrekken elke zaterdag om ca 9:00 uur en komen om +/- 12uur weer terug. Ben je niet in de gelegenheid om een boekje te brengen stuur dan een mailtje naar jc@ssvn.nl .

Voor de anderen geldt: Graag op de schaatsbaan inleveren bij een van de onderstaande JC leden. Een aantal daarvan zijn regelmatig op de ijsbaan aanwezig.

Veel succes met de verkoop.

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie,

Renger de Vries , Janique Dupain, Aniek Bouwman, Melle Holthuis

 

SSV Nijkerk wordt gesteund door

 • PPA Computers
 • Henk van den Berg Wanden en Plafonds
 • Motshagen
 • Peter Bouw Tuinen
 • A&B Meester Schilderwerk
 • Van Dasselaar
 • GPC Systems
 • Sikkens Center Motshagen
 • Jur van de Beek
 • Mijnten
 • Alfrink Bouwbedrijf
 • Boltrics
 • Loonbedrijf Lozeman
 • Stouwdam