Terug naar archief

Auteur: Fons Stortelder
Publicatie: 11-09-2018

De grote clubactie komt er weer aan!

Hallo Schaats- en Skeelerjeugdleden,

Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet de SSVN weer mee!

Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen en daarom krijg je woensdag op de skeelerbaan boekjes uitgereikt voor de verkoop van loten.  

Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Vorig jaar heeft de clubactie een heel mooi bedrag voor de SSVN opgeleverd. Hiervan zijn bijvoorbeeld een deel van de  kosten van het skeelerkamp betaald.

Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt:

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. De Grote Clubactie heeft een verkoopboekje gemaakt om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. In een verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers.

Iedere pagina heeft een deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en een bedankbriefje met deurzegel. De lotenkoper plakt de zegel met een plakbandje op zijn/haar deur.

Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen!

Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz.

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het boekje dan in bij de JC, in de skatekeet of op de schaatsbaan. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Bij verkoop 20 loten ontvang je een kadootje. Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen.

Prijzen voor lotenverkopers

De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Playstation 4 . Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Wij als SSVN organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd, de drie beste lotenverkopers van onze club krijgen een leuke prijs!

Doel van de actie!

Skeeleren is leuk maar het is nog leuker als je dat in flitsende clubkleding kunt doen en/of dat er leuke, betaalbare activiteiten worden georganiseerd.

Met de opbrengst van de grote clubactie wil de vereniging bijdragen in de kosten voor de jeugdleden.

En dan verder…...?

Iedereen krijgt tijdens de komende skeelerles dus een lotenboekje. De lotenboekjes moeten vervolgens uiterlijk zaterdag 27 oktober weer worden ingeleverd.

Kinderen die niet gaan schaatsen kunnen het boekje straks inleveren op de parkeerplaats bij watergoor, bij het vertrek naar de schaatsbaan op zaterdagochtend. De schaatsers vertrekken elke zaterdag om 9:00 uur en komen om +/- 12uur weer terug. Ben je niet in de gelegenheid om een boekje te halen stuur dan een mailtje naar jc@ssvn.nl .

Voor de anderen geldt: Graag op de schaatsbaan inleveren bij een van de onderstaande JC leden. Een aantal daarvan zijn regelmatig op de ijsbaan aanwezig.

Veel succes met de verkoop.

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie,

 

Melle Holthuis

Renger de Vries

Janique Dupain

Aniek Bouwman

SSV Nijkerk wordt gesteund door

 • PPA Computers
 • Henk van den Berg Wanden en Plafonds
 • Motshagen
 • Peter Bouw Tuinen
 • Van Dasselaar
 • GPC Systems
 • Sikkens Center Motshagen
 • Jur van de Beek
 • Mijnten
 • Alfrink Bouwbedrijf
 • Boltrics
 • Loonbedrijf Lozeman
 • Stouwdam