Terug naar archief

Auteur: Fons Stortelder
Publicatie: 11-09-2017

Nightskate verplaatst!

Hallo allemaal,

 

Vanwege het slechte weer van vorige week, zijn er op de valreep toch nog wat wijzigingen in het programma. Daarnaast zijn er nog wat mededelingen en herinneringen. Lees deze nieuwsbrief daarom goed!

 

Nightskate verplaatst!

Afgelopen vrijdag is de wedstrijd voor de HaBoVo-cup afgelast in verband met het slechte weer. Deze wedstrijd is verschoven naar aanstaande vrijdag 15 september, de datum waarop ook de nightskate en de medaille-uitreiking van de clubwedstrijden stond gepland. Al onze wedstrijdrijders doen mee aan deze serie wedstrijden.

Omdat we graag willen dat alle jeugdleden bij de medailleuitreiking en nightskate aanwezig kunnen zijn, hebben we besloten om de nightskate te verplaatsen naar woensdag 20 september. Het programma voor die avond ziet er als volgt uit:

19.30-20.00 uur: prijsuitreiking clubwedstrijden en skeelers aantrekken
20.00-21.00 uur: nightkskate met aansluitend gezellig samen iets lekkers eten en drinken

Om 20.00 uur vertrekken we in de schemering voor een skeelertochtje van een uur. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat we goed zichtbaar zijn, dus haal vooral alles uit de kast wat licht geeft en wat je om je skeelers kunt knopen, aan je helm hangen of aan je shirt kunt spelden. Maak er wat moois van, maar zorg dat je nog wel veilig kunt skeeleren! We verwachten rond 21.00 uur weer terug te zijn op de skeelerbaan, waar wat lekkers voor ons klaarstaat en je weer door je ouders kunt worden opgehaald. Uiteraard kunnen ouders die dat leuk vinden ook weer mee fietsen. Zij worden dan wel vriendelijk verzocht zich aan de aanwijzingen van de toertochtbegeleiders te houden.

Mocht het regenen (waar we natuurlijk niet vanuit gaan), dan gaat de nightskate niet door. In dat geval zullen we dat uiterlijk om 17.00 uur via de website melden. Check dus voordat je vertrekt eerst de website!

 

Verkoop loten Grote Clubactie

Vanavond en woensdagavond zullen de lotenboekjes voor de Grote Clubactie uitgedeeld worden. Voor elk lot dat verkocht wordt, komt 80% ten goede aan onze eigen vereniging. De officiële start van de verkoop van loten langs de deuren is op zaterdag 16 september. Uiteraard mag je al wel eerder mensen vragen of zij bij jou loten willen open.

Dit jaar zal de opbrengst van deze actie onder andere worden ingezet voor korting op de aanschafprijs van (jeugd)clubkleding. Het resterende bedrag zal worden gebruikt voor de organisatie van het skeelerkamp. 

Net als in voorgaande jaren heeft de Jeugdcommissie een verrassing voor de drie kinderen die het grootste aantal loten verkopen. Alle reden dus om een zo groot mogelijk aantal loten te verkopen!

Uiteraard is het ook mogelijk om online loten te kopen via de volgende link: http://www.clubactie.nl/actie/SchaatsSkeelerverenigingNijkerk1

De lotenboekjes moeten uiterlijk zaterdag 28 oktober worden ingeleverd bij één van de leden van de Jeugdcommissie (óók als nog niet alle loten verkocht zijn!) We wensen jullie veel succes met het verkopen van loten!

 

Carpoolschema

Inmiddels is de mailing voor het aanmelden van het carpoolschema verzonden. Hierbij nogmaals de oproep om je tijdig hiervoor aan te melden, uiterlijk vrijdag 15 september!

De eerste trainingen op maandagavond (18 september) en zaterdagmorgen (23 september) zullen alle ouders individueel naar Dronten rijden, zodat alle ouders zelf de baankaart en stempelkaart in ontvangst kunnen nemen. Uiteraard staat het jullie vrij om dan zelf onderling afspraken te maken om te carpoolen.

Als je wilt deelnemen aan het carpoolschema, stuur dan een mailtje aan jc@ssvn.nl?

Wil je daarbij de volgende vragen beantwoorden:

 1. Wij willen graag mee carpoolen op maandag: ja/nee
 2. Wij willen graag mee carpoolen op zaterdag: ja/nee
 3. In onze auto is plaats voor: .... personen
 4. Telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn:
 

Herinnering aanmelden herfstfeest

Op zaterdag 21 oktober organiseert de Activiteiten Commisse het herfstfeest, bij het bedrijf van Jan van Dasselaar (op de Ohmstraat 1 in Nijkerk). Dit is de laatste zaterdag van de herfstvakantie. Het belooft een gezellig feestje te worden, met een combinatie van sportieve activiteiten en lekker eten. Meer informatie kun je vinden op de website via de volgende link: http://www.ssvn.nl/index.php?Pagina=Artikel&ItemID=407

Jij komt toch ook? Meld je uiterlijk 15 oktober aan via ac@ssvn.nl of bij één van de AC-leden en vermeld daarbij met hoeveel personen je komt (jeugd/volwassenen). Voor SSVN leden is dit feestje gratis, voor niet leden staat er een fooienpot waar iets in gedaan kan worden.

Tot zover alle medelingen en herinneringen. Heb je nog vragen, stel ze dan gerust via jc@ssvn.nl of spreek één van ons even aan langs de baan.

 

De Jeugdcommissie

Marjan Voortman
Richard Kaaij
Renger de Vries
Henriëtte van de Akker

SSV Nijkerk wordt gesteund door

 • PPA Computers
 • Henk van den Berg Wanden en Plafonds
 • Motshagen
 • Peter Bouw Tuinen
 • A&B Meester Schilderwerk
 • Van Dasselaar
 • GPC Systems
 • Sikkens Center Motshagen
 • Jur van de Beek
 • Mijnten
 • Alfrink Bouwbedrijf
 • Boltrics
 • Loonbedrijf Lozeman
 • Stouwdam