Terug naar archief

Auteur: Fons Stortelder
Publicatie: 22-06-2016

Nieuwsbrief Jeugd 22/06/2016

Hallo allemaal!

Het is al weer even geleden dat jullie van ons gehoord hebben. Het was voor ons een drukke maand met veel activiteiten. Inmiddels is het iets rustiger en hier is ‘ie dan: de nieuwsbrief, gloednieuw en vers van de pers! Hierin de volgende onderwerpen:

 • Derde onderlinge wedstrijd, 27 juni (Barneveld)
  let op: datum en locatie gewijzigd!
 • Dave van Dam cup in Nijkerk, 2 juli
 • Toertocht jeugd, 8 juli
 • Mailing baankaarten schaatsseizoen
 • Verslagen en foto’s van de afgelopen activiteiten
 • Agenda

 

Derde onderlinge wedstrijd, 27 juni

Let op locatie en datum zijn gewijzigd: de derde onderlinge wedstijd zal in Barneveld verreden worden. Daarom is de datum ook gewijzigd naar maandagavond 27 juni

De derde onderlinge wedstrijd wordt verreden op het terrein van de Intratuin in Barneveld (Burgemeester Aschofflaan 1, 3772 MV Barneveld). Deze wedstrijden worden georganiseerd samen met skeelervereniging ’t Grieze Veen en de Edese IJsvereniging. Aan deze wedstrijden kunnen alle jeugdleden deelnemen en aanmelden vooraf is niet nodig.

De wedstrijden starten om 18.30 uur en zijn rond 20.30 uur afgelopen (voor de jongste kinderen rond 19.30 uur). Als je mee wilt rijden, zorg dan dat je rond 18.15 uur aanwezig bent. Zo heb je voldoende tijd om je skeelers aan te trekken en je wedstrijdnummer te laten registreren.

In verband met deze wedstrijd zullen de droogtrainingen van meester Jarno en juf Marianne niet doorgaan!

 

Dave van Damcup Nijkerk, 2 juli

Op zaterdag 2 juli wordt de Dave van Dam cup verreden in Nijkerk. Dit jaar zal de wedstrijd voor het eerst op onze eigen baan verreden worden. Het programma duurt van 9.30-16.00 uur. Dit is een regionale serie wedstrijden waaraan een aantal van onze jeugdleden al deelnemen. Wil je eens proberen of je wedstrijdrijden leuk vindt, dan is dit je kans! Iedereen kan namelijk aan deze wedstrijd meedoen.

Wanneer je aan de beurt bent, hangt af van je leeftijd (zie daarvoor het schema hieronder). Ben je klaar met het rijden van jouw wedstrijden, dan kun je daarna natuurlijk ook nog kijken bij de oudere kinderen die namens onze vereniging meerijden.

En wil je niet meerijden, maar wil je alleen komen kijken om je clubgenootjes aan te moedigen dan kan dat natuurlijk ook. De Poffertjesman zal ook aanwezig zijn en alle jeugdleden kunnen deze dag een gratis portie poffertjes komen eten!

Heb je een wedstrijdlicentie, dan kun je je inschrijven via www.schaatsen.nl. Heb je geen wedstrijdlicentie en wil je graag eens een keertje mee rijden in de Dave van Damcup, dan kun je je uiterlijk woensdag 29 juni aanmelden via jc@ssvn.nl. Wij zorgen dan dat je op tijd wordt aangemeld en de kosten voor eenmalige deelname worden dan betaald door de SSVN. Kosten voor de eventueel benodigde transponder (vanaf P3) komen voor eigen rekening.

Geboren

Categorie

Wedstrijdtijden

In 2009 of later

Pupil 4

9.30 uur-12.00 uur, 8.30 uur aanwezig

In 2007 of 2008

Pupil 3

9.30 uur-12.00 uur, 8.30 uur aanwezig

In 2006 of 2005

Pupil 2

9.30 uur-12.00 uur, 8.30 uur aanwezig

In 2004 of 2003

Pupil 1

12.00-16.00 uur, 11.30 uur aanwezig

In 2001 of 2002

Kadet

12.00-16.00 uur, 11.30 uur aanwezig

In 2000 of 1999

Junior B

12.00-16.00 uur, 11.30 uur aanwezig

In 1997 0f 1998

Junior A

12.00-16.00 uur, 11.30 uur aanwezig

Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden via: http://www.schaatsen.nl/media/22224/infobulletin-20160702-nijkerk-v2.pdf

 

Toertocht voor de jeugd, 8 juli

Op vrijdagavond 8 juli zullen Wouter, Gerrit en Jan weer een toertocht organiseren. Deze keer is hij alleen voor de kinderen uit de trainingsgroepen 3, 4 en 5.

We vertrekken om 19.00 uur vanaf de skeelerbaan. Je kunt vanaf 18.45 uur terecht om je skeelerspullen aan te trekken. We verwachten dat we rond 20.00 uur terug zijn op de baan. Daarna gaan we gezellig nog even iets drinken.

Omdat het de laatste dag voor de vakantie is, willen we graag vooraf weten wie er mee gaan toeren. Daarom is het deze keer nodig om je uiterlijk woensdag 6 juli aan te melden via jc@ssvn.nl

Mocht het slecht weer zijn, dan kan de toertocht helaas niet doorgaan. We melden dit dan tijdig via de website. Check dus voor je vertrekt nog even de site.

Voor deze tocht kunnen wij hulp gebruiken van ouders:

 • We zoeken nog 1 of 2 begeleiders die op de fiets mee willen rijden om het verkeer te regelen.
 • Daarnaast zoeken wij 1 ouder die met de auto op de baan wil blijven en telefonisch bereikbaar wil zijn in geval van calamiteiten

En mocht u willen helpen limonade schenken, dan bent u ook van harte welkom!

Wilt u helpen, spreek één van ons dan even aan op de baan of meld u aan via jc@ssvn.nl

Wij hebben er zin in en hopen op mooi weer en een gezellige avond!

 

Mailing baankaarten schaatsseizoen

Achter de schermen zijn wij al druk bezig met de voorbereiding van het komende schaatsseizoen. Als het goed is ontvang je deze week een mail waarmee je je baankaart kunt aanvragen. Graag ontvangen we hierop zo snel mogelijk je reactie, zodat we het aantal inschrijvingen tijdig kunnen doorgeven aan de ijsbaan en ook kunnen bepalen hoeveel trainers we komend seizoen nodig hebben.

Mocht je de mail niet ontvangen en wil je wel schaatsen, neem dan even contact met ons op via jc@ssvn.nl. Dan helpen wij je verder. Ook als je ideeën hebt voor leuke activiteiten tijdens het schaatsseizoen, dan horen wij dit graag!

 

Verslagen en foto’s

We gaven het al aan: het was een drukke maand. (georganiseerde) toertochten, (onderlinge) wedstrijden, skeelerkamp….te veel om op te noemen. Van bijna al deze activiteiten is wel een verslag te vinden op www.ssvn.nl. Kon je er niet bij zijn en wil je graag wat terugkijken, dan vind je het daar!

 

Agenda

Tenslotte nog de agenda voor de komende periode:

Vr 24 juni: Bruggemancup, Heerde
Ma 27 juni: derde onderlinge wedstrijd, Barneveld (let op: datum en locatie gewijzigd!)
Vr 1 juli: Bruggemancup, Heerde
Za 2 juli: Dave van Dam cup, Nijkerk
Vr 8 juli: toertocht jeugd (let op: vooraf aanmelden!)
Za 16 juli: Dave van Dam Inline-Cup, Amersfoort (Marathon)
vr 2 sep en za 3 sep: 24KIKA, Biddinghuizen
vr 3 sep: Dave van Dam Inline-Cup, Culemborg (Baan + Marathon)
Vr 9 sep: Bruggemancup, Heerde

 

Dat waren weer de nieuwste nieuwtjes en de belangrijkste zaken! Natuurlijk zien we jullie graag op of langs de baan en bij toertochten en wedstrijden. Heb je vragen, stel ze dan gerust.

 

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie

 

 

SSV Nijkerk wordt gesteund door

 • PPA Computers
 • Henk van den Berg Wanden en Plafonds
 • Motshagen
 • Peter Bouw Tuinen
 • Van Dasselaar
 • GPC Systems
 • Sikkens Center Motshagen
 • Jur van de Beek
 • Mijnten
 • Alfrink Bouwbedrijf
 • Boltrics
 • Loonbedrijf Lozeman
 • Stouwdam