Archief: Skeeleren voor sporters met een beperking.
Geplaatst door: Alfons Stortelder op: 16/05/2017
Aantal keer bekeken: 3169×


Hallo allemaal,

Het bestuur wil graag meewerken om een skeelergroep voor sporters meet een beperking van de grond te tillen. Daarom sturen we onderstaande mail door naar alle leden. Als jij binnen je familie, vrienden en/of kennissenkring iemand kent die hiervoor in aanmerking komt dan stellen we het op prijs als je deze nieuwsbrief doorstuurt. Bij voorbaat dank.

Fons Stortelder.

Op vrijdag 26 mei van 18.30-19.30 uur begint bij AIJV de les voor sporters met een beperking. Skeeleren op de Rubensbaan. We zijn nog op zoek naar deelnemers. Willen jullie de flyer doorsturen naar jullie leden? We hopen dat er dan nog meer sporters met een beperking bij ons worden aangemeld. We denken aan jonge kinderen 8-12 jaar, maar is iemand ouder dan kunnen we even overleggen. Veel is mogelijk. Voor meer info gsport@aijv.nl

Ze mogen eerst 2 proeflessen volgen en als ze bij ons willen blijven trainen dan vragen wij of ze lid willen worden van AIJV. In de winter gaan we door met schaatsen. In het winterseizoen komt er naast lidmaatschapskosten ook abonnementskosten bij. We hebben een aantal skates te leen in diverse maten, maar niet heel veel. Dus wel graag van te voren aanmelden op het mailadres.

 

 

Met vriendelijke groet,

Madelon Sieberichs