Archief: Nieuwsbrief Jeugd 11/12/2015
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 11/12/2015
Aantal keer bekeken: 4164×


Hallo allemaal!

 

De laatste nieuwsbrief van dit jaar alweer! Hierin vind je alle informatie over de schaatstrainingen, wedstrijden en activiteiten in de laatste weken van dit jaar en het begin van volgend jaar. Hoewel de kerstvakantie er aan komt, valt er nog genoeg te schaatsen! Zo worden er nog clinics georganiseerd op NICE in Nijkerk en ben je van harte welkom bij de nightskate bij Flevo On Ice.

 

Pietentraining

Het was weer zover! Op 5 december werden we op de ijsbaan verrast door drie pieten op stepjes die ook een training kwamen volgen. Ze waren wel onhandig, want hun veters strikken vonden ze al moeilijk. Na een training die vooral gevuld was met spelletjes (slalom rijden, estafette en trefbal), hadden ze natuurlijk ook nog iets lekkers bij zich! Ze hadden zelfs aan de trainers gedacht.

Foto’s terugkijken van deze training kan via: https://goo.gl/photos/TYPcdpGUmpE93GEA6

 

Schaatskamp

Op 21 december gaan twaalf jeugdleden op schaatskamp naar Enschede. Ze zullen daar twee dagen trainen, plezier maken, eten en overnachten en als afsluiting zullen de meesten van hen mee rijden in het Gewestelijk Kampioenschap Marathon in Deventer. Wij wensen Aniek, Janique, Jari, Joost, Demi, Sopie, Britt, Diede, Maartje, Nika, Lièn en Matthijs heel veel plezier en natuurlijk heel veel succes bij het Gewestelijk Kampioenschap!
Natuurlijk kun je je clubgenootjes ook aanmoedigen. Het kampioenschap wordt op 22 december verreden op ijsbaan de Scheg in Deventer en start om 17.30 uur.

 

Training 26 december

Let op: de training van zaterdag 26 december komt te vervallen! Op deze ochtend vieren de trainers kerst en geven ze geen training. De ijsbaan is op deze ochtend wel open, dus je kunt op die ochtend wel samen met je ouders gaan schaatsen.

 

Clinics Mariska Huisman op NICE

Op maandag 21 december worden er op NICE in Nijkerk door de KPN Junior Schaatsclub tussen 10.00 en 15.15 uur clinics gegeven door Mariska Huisman. Harstikke leuk natuurlijk om eens een keertje van een echte topschaatster les te krijgen! Deze clinics duren ongeveer een uur en zijn bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde schaatsers. Deelname aan de clinics is gratis, je hoeft je er alleen vooraf voor aan te melden. Houd er wel rekening mee dat je niet op je noren mag komen schaatsen en dat je schaatsen moet huren. Inschrijven voor deze clinics kan via:

http://fd7.formdesk.com/knsb/KJSC_Nijkerk15

Het is natuurlijk leuk om samen met je clubgenootjes mee te doen aan dezelfde clinic. Spreek dat eventueel van te voren met elkaar af en schrijf dan tegelijk in. Vergeet vooral niet om in je clubkleding mee te doen!

Meer informatie over deze clinics kun je vinden in het volgende artikel uit de Nijkerk Nieuws:  http://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/55861/wil-jij-in-de-voetsporen-treden-van-sven-kramer-of-ireen-wust/

 

Herinnering nightskate en nieuwjaarsborrel

Als het goed is hebben jullie inmiddels de uitnodiging gehad voor de nightskate op dinsdag 29 december op Flevo on Ice en de nieuwjaarsborrel op zaterdag 2 januari.
Denken jullie er aan om je uiterlijk 22 december aan te melden voor de nightskate via ac@ssvn.nl

In het kort de belangrijkste informatie:

  • Kosten: Kinderen t/m 12 jaar: 5 euro, Volwassenen 7,50 en toeschouwers 5 euro.
  • Dit jaar zijn entreekaartjes voor eigen rekening (let op: vooraf online bestellen via http://www.flevonice.nl/bezoek/tickets levert 10% korting!)
  • Voor wie: SSVN-leden en leden van ´t Grieze Veen en hun broertjes, zusjes, ouders, opa’s oma’s, vriendjes en vriendinnetjes
  • Waar: FlevOnIce, Strandgaperweg 20, 8256 PZ Biddinghuizen.
  • Wanneer: 29 december 2015. Bij entree tussen 18.00 en 18.10 uur krijgt je een consumptiebon van de SSVN
  • Vertrek (carpoolen): 17.10 uur vanaf de skeelerbaan in Nijkerk.

     

Open training (23 januari)

Heb je altijd al eens aan je vader, moeder, broertje, zusje, opa, oma, vriendje of vriendinnetje willen laten zien hoe dat gaat, zo’n schaatstraining? Nu kan dat! Op 23 januari organiseren we een open training in Dronten. Meer informatie volgt binnenkort via een aparte uitnodiging na de kerstvakantie, maar noteer die datum alvast in je agenda!

 

Agenda

12 december: Super Sprint - Pupillen F t/m A en Junioren Kortebaan, Dronten
19 december: 4e Baanwedstrijd - Pupillen F t/m A en Junioren Langebaan, Dronten
21 en 22 december: schaatskamp voor jeugd van 11 jaar en ouder, Enschede
22 december: Gewestelijk Kampioenschap Marathon, Deventer
21 december: clinic door Mariska Huisman op NICE, Nijkerk
26 december: schaatstraining vervalt!
29 december: nightskate Flevo on Ice, Biddinghuizen
2 januari: nieuwjaarsreceptie, vanaf 20.00 uur
9 januari: 5e Baanwedstrijd - Pupillen F t/m A en Junioren Langebaan, Dronten
16 januari: 3e LWSK Competitie Wedstrijd - Pupillen F t/m A en Junioren Langebaan, Dronten
23 januari: 6e Baanwedstrijd-pupillen F t/m A en Junioren Langebaan, Dronten
(Let op: deze wedstrijd stond eerst gepland op 30 januari!)

23 januari: open training
24 februari: eens een keertje iets anders?!

 

Natuurlijk wensen we jullie allemaal alvast een heel fijne kerstvakantie en een goede jaarwisseling, mede namens de trainers en de Technische Commissie (TC).  We hopen jullie in de kerstvakantie nog te zien bij de nightskate, de schaatsclinic, het schaatskamp, een training of een wedstrijd!

 

Groet,

 

De Jeugdcommissie,

Geralde van de Bunt,
Peter de Groot,
Daniël Kamphuis,
Bea van de Put,
Marjan Voortman