Archief: Openingsfeest clubhuis
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 26/06/2015
Aantal keer bekeken: 3499×


Uitnodiging openingsfeest clubhuis

De afgelopen maanden is er door verschillende mensen keihard gewerkt aan het clubhuis. Zowel de inrichting als de buitenkant zijn inmiddels (zo goed als) klaar. Het resultaat is iets waar we trots op zijn!
Graag willen we het clubhuis officieel openen met een spetterend openingsfeest op zaterdag 22 augustus. Ook willen we bij deze gelegenheid de naam voor het nieuwe clubhuis bekend maken. Hierbij nodigen we u van harte uit om dat feest met ons te vieren. Uitgenodigd zijn alle leden met hun partner en jeugdleden met hun ouders, broertjes en zusjes.
Het programma voor de jeugd zal starten om 15.30 uur. Voor hen zal een zeskamp worden georganiseerd op de skeelerbaan.
Tussen 18.30 en 21.00 uur kan er gegeten worden door zowel jeugdleden, hun ouders en de volwassen leden. Deze keer hoeft u niet zelf te koken, dat (laten) wij voor u doen.
Na 21.00 uur kan er onder genot van een hapje en een drankje gezellig nagepraat worden. Naar behoefte kunnen onderdelen van de zeskamp door de volwasssen leden worden afgewerkt...
We verzoeken u vriendelijk om u vooraf voor dit feest aan te melden via ac@ssvn.nl , uiterlijk 15 augustus. Voor leden van de SSVN zijn er geen kosten verbonden aan dit feest. Overige feestgangers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, die gedoneerd kan worden in de fooienpot op het feest.
Natuurlijk hopen wij u op 22 augustus allemaal te zien!
Namens het bestuur van de SSVN,

De Activiteitencommissie

Ivonne Kok,
Janine Meinten,
Henk van de Pol,
Jan van Dasselaar