Archief: Nieuwsbrief Jeugd 15/05/2015
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 15/05/2015
Aantal keer bekeken: 3638×


Hallo SSVN-jeugd!

 

Vers van de (digitale) pers: een nieuwe nieuwsbrief. Hierin de volgende onderwerpen:

 

  • 2de onderlinge wedstrijd
  • 2de toertocht voor de jeugd
  • Veluwe wandeltocht
  • Klavertje vier
  • Tour de Force, MIC Zeist, NK skeeleren
  • MIC Nijkerk
  • Kalender

 

Tweede onderlinge wedstrijd

Op maandag 18 mei wordt de tweede onderlinge wedstrijd georganiseerd. Deze keer wordt de wedstrijd verreden in Barneveld, op het terrein van de Intratuin (Burgemeester Aschofflaan 1, 3772 MV Barneveld).

Als je mee rijdt in een onderlinge wedstrijd worden je tijden bijgehouden. Op die manier kun je goed zien dat je steeds handiger en sneller wordt!

De wedstrijd start om 18.30 uur. Als je wilt meerijden, zorg dan dat je op tijd op de baan aanwezig bent. Houd er rekening mee dat je voldoende tijd hebt om je skeelers aan te trekken en je wedstrijdnummer te laten registreren.

Mocht de wedstrijd worden afgelast vanwege de regen, dan melden we dit via de website en ontvang je hierover een mailtje.

 

Tweede toertocht voor de jeugd

Op vrijdagavond 29 mei staat de tweede toertocht voor de jeugd op het programma. Alle kinderen die trainen in groep 3, 4 en 5 zijn hiervoor uitgenodigd. Als je in groep 2 skeelert en je hebt van je juf te horen gekregen dat je al goed genoeg kunt remmen, mag je deze keer ook mee! De eerst toertocht was erg leuk; een verslag met foto’s kun je teruglezen op de website:

http://www.ssvn.nl/index.php?Pagina=Artikel&ItemID=271

Kon je de vorige keer niet mee en wil je deze keer wel mee? Dat kan!

We starten op de skeelerbaan. De starttijd is 19.00 uur en om 20.00 uur zijn we terug. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, zorg gewoon dat je op tijd op de baan bent. Houd rekening met omkleden, want om 19.00 uur willen we graag wegrijden. Als we terug komen gaan we gezellig nog even wat met elkaar drinken. Mocht je twijfelen of het doorgaat, kijk dan voor je vertrekt nog even op de website. In geval van slecht weer zullen we daar op tijd aangeven of de tocht wordt afgelast.

 

Veluwe Wandeltocht

Op zaterdag 30 mei wordt de Veluwe wandeltocht gehouden. Inmiddels zijn er al redelijk wat aanmeldingen binnengekomen. Je kunt je nog aanmelden voor zowel de 10 km als de 5 km. Hoe meer kinderen, hoe beter! Uiteraard vinden we het ook erg gezellig als er ouders, broertjes en zusjes meelopen.
Heb je je nog niet aangemeld en wil je wel mee? Meld je dan uiterlijk woensdag 27 mei aan bij de Activiteitencommissie (ac@ssvn.nl). Ook voor vragen over deze activiteit kun je bij hen terecht.

 

Op zaterdag 30 mei organiseert schaats- en skeelerwinkel Mijnten in Achterveld het jaarlijkse Klavertje Vier. Omdat de toertocht dit jaar samenvalt met de Veluwe Wandeltocht, zullen we als vereniging niet gezamenlijk meedoen aan deze toertocht. Meedoen op eigen gelegenheid kan natuurlijk wel.
Voor de jongste jeugd wordt er een kidstour georganiseerd van 7 km. Voor de oudere jeugd is er keuze uit twee tochten: de Valleiroute (29 km) en de Bekenroute (27 km). Meer informatie over deze toertocht kun je vinden op de (vernieuwde) website van Mijnten:

http://www.mijnten.nl/nieuws/klavertjevier-skating-30-mei-2015

 

MIC Zeist, Tour de Force en NK skeeleren

Zet nu alvast in je agenda: 13 juni skeeleren!!!

Waarom? Dit belooft een skeelerdag te worden met voor ieder wat wils!

Ten eerste is er voor de wedstrijdrijders op deze datum een MIC-wedstrijd in Zeist. Wij wensen jullie bij deze wedstrijd weer heel veel succes!

Voor de liefhebbers van toertochtjes: op deze dag wordt de Tour de Force (in Barneveld) verreden. Hier willen we als vereniging gezamenlijk aan meedoen. Er wordt een kidstour georganiseerd voor de jongste jeugd en we denken nog na over een toertocht voor de oudere jeugd. Meer informatie over starttijden, aanmelden en kosten volgt volgende week via de mail.

’s Middags vanaf 14.30 uur wordt in Achterveld de NK marathon verreden. Je kunt hier de landelijke toppers zien rijden. Het komt niet zo heel vaak voor dat een NK zo dicht in de buurt wordt verreden, dus grijp je kans. Komt dat zien! Meer informatie over het NK marathon vind je op de volgende websites:

http://www.schaatsen.nl/kalender-teams/wedstrijden/2015/6/nk-marathon-13-6-2015/

http://www.mijnten.nl/nieuws/het-parcours-voor-het-nk-inline-skate-marathon-13-juni-2015

 

Mijnten Inline Cup (MIC) Nijkerk

Op zaterdag 4 juli zal in Nijkerk een wedstrijd uit de Mijnten Inline Cup verreden worden. Natuurlijk kun je je clubgenootjes die meerijden in deze wedstrijd komen aanmoedigen. Wil je zelf een keertje meerijden in een MIC-wedstrijd, dan kun je dat op 4 juli eens proberen. Zet deze datum daarom alvast in je agenda! Meer informatie over deze wedstrijd volgt in de volgende nieuwsbrief.

 

Kalender

Za 16 mei: MIC-wedstrijd, Gouda (baan en marathon)
Ma 18 mei: 2de onderlinge wedstrijd, Barneveld
Za 23 mei: MIC-wedstrijd, Oudewater (baan)
Ma 25 mei: geen droogtraining
Vrij 29 mei: toertocht voor jeugd
Za 30 mei: Veluwe Wandeltocht
Za 30 mei: Klavertje Vier, Achterveld
Za 6 juni: MIC-wedstrijd, Culemborg (baan en marathon)
Za 13 juni: NK Skeeleren, Achterveld
Za 13 juni: Tour de Force, Barneveld
Za 13 juni: MIC-wedstrijd, Zeist (baan)
Wo 17 juni: 3de onderlinge wedstrijd, skeelerbaan Nijkerk
Zo 21 juni: MIC-wedstrijd , Arnhem (marathon)
Vrij 26 juni: toertocht voor de jeugd
Za 4 juli: MIC-wedstrijd Nijkerk (baan en marathon) 

.


Er valt weer genoeg te skeeleren de komende maand. Of je nu een wedstrijd wilt rijden of lekker wilt toeren, er is voor iedereen keus genoeg. We wensen je veel succes en plezier bij de wedstrijden en toertochtjes!

 

De Jeugdcommissie

Geralde van de Bunt,
Peter de Groot,
Daniël Kamphuis,
Bea van de Put,
Marjan Voortman