Archief: Uitnodiging skeelertoertochtjes voor de jeugd
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 14/04/2015
Aantal keer bekeken: 3761×


Skeelertoertochtjes met de jeugd

Dit jaar hebben we een iets andere indeling van de trainingsuren voor de jeugd bedacht. Sommigen van jullie vinden het leuk om wedstrijden te rijden en andere vinden het rijden van een tochtje leuk (en natuurlijk zijn er ook die alles leuk vinden (laughing). We vinden het vooral belangrijk dat iedereen plezier heeft in het skeeleren. Daarom kunnen bijvoorbeeld de wedstrijdrijders op vrijdagavond een keer extra trainen.
We vinden het leuk iets extras te bieden aan de kinderen die geen extra trainingen krijgen, maar het toch leuk vinden om naast de trainingen nog een keer extra te skeeleren. Voor deze kinderen organiseren we de toertochtjes.

Wat gaan we doen?
Elke maand gaan we op een vrijdagavond een toertochtje rijden. We starten op de skeelerbaan. De starttijd is 19.00 uur en om 20.00 uur zijn we terug. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, zorg gewoon dat je op tijd op de baan bent. Houd rekening met omkleden, want om 19.00 uur willen we graag wegrijden. Als we terug komen drinken we nog even wat met elkaar.

De eerste keer is al op vrijdag 24 april. Zet dit dus in je agenda!! De andere data maken we later via de nieuwsbrief en de kalender op de website bekend. Mocht de toertocht op 24 april moeten worden afgelast, dan melden we dit op tijd via de website www.ssvn.nl Dus twijfel je of het doorgaat, check dan voordat je vertrekt nog even de website.

Alle kinderen die rijden in groep 3 tot en met 5 zijn van harte welkom. Dat is natuurlijk een beetje sneu voor de kinderen in groep 1 en 2 denk je misschien? We hebben daar wel goed over nagedacht. Als je op de openbare weg skeelert, moet je al goed kunnen skeeleren. Het is voor jouw eigen veiligheid en die van de anderen in de groep erg belangrijk dat je bijvoorbeeld al goed kunt remmen als je plotseling moet stoppen. In overleg met de trainer van groep 2 willen we proberen ofkinderen van uit dezegroep later in het seizoen wel een keertje kunnenmeerijden.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via jc@ssvn.nl

Tot ziens bij het eerste toertochtje op 24 april!

De Jeugdcommissie

Geralde van de Bunt
Danil Kamphuis
Peter de Groot
Bea van de Put
Marjan Voortman