Archief: Nieuwsbrief Jeugd 9/9/2014
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 15/09/2014
Aantal keer bekeken: 3817×


 

Hallo SSVN’ers!

Hierbij de nieuwsbrief van de Jeugdcommissie, met dit keer de volgende onderwerpen:

Onderlinge wedstrijden en clubwedstrijd
Jubileumfeest
Diplomaskeeleren
Inleveren skeelerkleding, uitreiken schaatskleding
Nightskate
Aanmelden jeugdschaatsen
Ophalen baankaarten en 1ste schaatstraining 
S
amenstelling Jeugdcommissie

 

Onderlinge wedstrijden en clubwedstrijd

Diegenen onder jullie die de website goed in de gaten houden, hebben het waarschijnlijk al gezien: de foto’s van de clubwedstrijd staan online. Ze zijn te vinden vinden via:

https://plus.google.com/photos/112181757585506384865/albums/6054933936722384305?authkey=CNqc6d-p5-Pp5gE

Het was een leuke en sportieve wedstrijd en jullie hebben allemaal heel goed gereden! Tijdens het jubileumfeest op 12 september zullen de winnaars van deze wedstrijd bekend gemaakt worden.

Ook de foto’s van de laatste onderlinge wedstrijd staan inmiddels ook online. Ze zijn te vinden via:

https://plus.google.com/photos/112181757585506384865/albums/6056807253191584529?authkey=CLKXteyGoui84QE

Zodra de uitslagen van de wedstrijden online staan, zullen de linkjes op de webiste worden geplaatst. Houd daarom de website in de gaten!

 

Jubileumfeest, 12 september

Op vrijdagavond 12 september gaan we feesten! Vanaf 18.00 uur ben je welkom op de skeelerbaan. Je mag je ouders, broertjes en zusjes ook meenemen. Voor SSVN-leden is deelname gratis, voor ouders, broertjes en zusjes wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Die mag je op de feestavond in de fooienpot doneren. Nadat je iets gegeten en gedronken hebt, ga je tot ongeveer 20.00 uur spelletjes spelen onder begeleiding van een aantal ouders, de Jeugdcommissie en de Activiteitencommissie. Vanaf 20.00 uur kunnen je ouders je weer ophalen. Je mag ook nog langer blijven en aanschuiven bij de barbecue. Kom je ook? Leuk! Aanmelden kan nog steeds via ac@ssvn.nl, maar doe dit dan wel zo snel mogelijk! Geef bij je aanmelding aan met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. We gaan er een gezellig feestje van maken!

 

Diplomaskeeleren

Op 17 september mag je aan je ouders laten zien wat je het afgelopen skeelerseizoen allemaal geleerd hebt! Op onze eigen skeelerbaan zal een circuit worden uitgezet, waar alle onderdelen aan bod komen. Voor de groepen 1, 2 en 3 start het diplomaskeeleren om 18.15 uur en zal naar verwachting rond 19.15 uur afgelopen zijn. Voor de groepen 4 en 5 start het diplomaskeeleren om 19.30 uur en het zal rond 20.30 uur afgelopen zijn. Natuurlijk zijn papa’s en mama’s van harte welkom om te komen kijken en foto’s te komen maken. Wilt u daarbij wel de aanwijzingen van de trainers en JC-leden opvolgen?

Alles wat je geleerd hebt, wordt door de trainers bijgehouden in je schaats- en skeelerpaspoort. Als je afgelopen winter geschaatst hebt, dan heb je je paspoort al thuis liggen. Wil je dit dan zo snel mogelijk meenemen en aan de trainers geven, zodat zij het verder voor je kunnen bijwerken?

Heb je nog geen paspoort, dan krijg je dat nu voor de eerste keer uitgereikt. Bewaar het paspoort goed, want raak je het kwijt, dan moet je zelf een nieuw exemplaar betalen!

 

Inleveren skeelerkleding, uitreiken schaatskleding

Tijdens het diplomaskeeleren op 17 september moet je je skeelerkleding inleveren bij de Jeugdcommissie. Diegenen die gaan schaatsen, kunnen aansluitend hun schaatskleding ophalen. Mocht je verhinderd zijn om op deze datum je kleding in te leveren of op te halen, stuur ons dan een mailtje (jc@ssvn.nl).

Het kan zijn dat het diplomaskeeleren vanwege slecht weer moet worden afgelast. In dat geval zul je uiterlijk om 17.00 uur via de mail een bericht ontvangen. Het inleveren van de skeelerkleding gaat altijd door, ook als het diplomaskeeleren wordt afgelast!

 

Nightskate

We gaan het skeelerseizoen afsluiten met een nightskate op 19 september. Om 20.00 uur vertrekken we in de schemering voor een skeelertochtje van een uur. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat we goed zichtbaar zijn, dus haal vooral alles uit de kast wat licht geeft en wat je om je skeelers kunt knopen, aan je helm hangen of aan je shirt kunt spelden. Maak er wat moois van, maar zorg

dat je nog wel veilig kunt skeeleren! We verwachten rond 21.00 uur weer terug te zijn op de skeelerbaan, waar je weer door je ouders kunt worden opgehaald.

De vrijdagavondtraining (van 18.30-19.30 uur) zal op deze avond gewoon doorgaan!

Mocht het regenen (waar we natuurlijk niet vanuit gaan), dan gaat de nightskate niet door. In dat geval zullen we dat uiterlijk om 17.00 uur via de website melden. Check dus voordat je vertrekt eerst de website!

En na de nightskate….is het toch echt tijd om de schaatsen weer tevoorschijn te halen!

 

Aanmelden jeugdschaatsen

Mocht je de mail over het aanmelden voor het jeugdschaatsen hebben gemist en wil je toch nog graag schaatsen, komende winter? Je kunt je nu nog aanmelden voor het jeugdschaatsen, maar doe dat dan wel zo snel mogelijk. Stuur een mailtje naar jc@ssvn.nl, dan kun je deze winter nog mee schaatsen!

 

Start schaatsseizoen

De 1ste schaatstraining is op zaterdag 27 september van 9.15-10.25 uur bij Leisure World in Dronten. Deze eerste schaatsles rijden alle ouders zelf naar de ijsbaan. Daarna kan er weer gebruik gemaakt worden van een carpoolschema. Ouders van schaatsende kinderen ontvangen hierover nog een aparte mail. Je baankaart kun je dit jaar ophalen voordat de eerste schaatsles begint.

Zorg er dus voor dat je deze eerste keer ruim op tijd aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt om je baankaart op te halen en je schaatsen aan te trekken!

 

Samenstelling Jeugdcommissie

Henri van Dasselaar (de vader van Lièn, Nika en Tobias) heeft besloten om per 1 september te stoppen met zijn werk voor onze commissie. Hierbij willen we hem van harte bedanken voor zijn inzet in de afgelopen periode. Daniël Kamphuis (de vader van Maartje) zal als nieuw commissielid zijn plaats innemen. Daniël, van harte welkom en veel succes!

 

Kalender

Vrij 12 sep: FEEST!
Woe 17 sep: diplomaskeeleren
Woe 17 sep: inleveren skeelerkleding, uitreiken schaatskleding
Vrij 19 sep:: nightskate
Za 27 sep: 1ste schaatstraining, ophalen baankaarten

Wij wensen iedereen veel plezier op het jubileumfeest, bij het diplomaskeeleren en de nightskate en tot ziens op de ijsbaan! Mocht je niet gaan schaatsen, dan zien we je graag in het voorjaar weer op de skeelerbaan!

 

Groet,

De Jeugdcommissie,

Wouter Bouwman,
Geralde van de Bunt,
Daniël Kamphuis,
Bea van de Put,
Marjan Voortman