Archief: SCHAATSSCHOLING senioren
Geplaatst door: Alex Blom op: 22/08/2014
Aantal keer bekeken: 3249×


CORRECTIE CORRECTIE CORRECTIE CORRECTIE CORRECTIE

SCHAATSSCHOLING senioren

Hoewel Leisure World eerst niet wilde meewerken zijn ze afgelopen vrijdag 15 augustus alsnog overstag gegaan zodat wij als voortzetting van de vorig jaar spontaan ontstane schaatscursus dit jaar de zogenoemde schaatsscholing kunnen organiseren. We starten met droogtrainingen op donderdagavonden en wel vanaf donderdag 28 augustus tot en met donderdag 25 september van 19:00 tot 20:30uur als voor bereiding op de ijstrainingen van deze winter. Het is wenselijk dat de deelnemers in het bezit zijn van skeelers omdat de schaatsbewegingen soms ook worden geoefend op de skeelers. Indien je geen skeelers hebt zal naar een praktische oplossing gezocht worden.

Deze cursus wordt gegeven op het grasveld achter sporthal STRIJLAND aan de Grieglaan te Nijkerk.

Aansluitend op deze droogscholing is het de bedoeling dat je op ca 10 dinsdagavonden tot de KERST ook de SCHAATSSCHOLING OP HET IJS (op basis van motorisch leren) volgt op de ijsbaan van Leisure World te Dronten. Die trainingen beginnen om 20.00 uur en duren tot 21.30 uur.

DE TOEGANGSKAARTJES (10 rittenkaart) VOOR DEZE AVONDEN DIEN JE ZELF TE KOPEN.

Daarnaast zal voor de trainerskosten een bijdrage van 30 per deelnemer worden gevraagd waarvoor je je er bij inschrijving akkoord mee verklaart dat dit bedrag van je rekening wordt afgeschreven.

Deze training wordt gegeven door Jan Bast, bij grote deelname eventueel met assistent trainer(s).

Voor deelname aan de schaatsscholing kun je je per mail opgeven tot 23 augustus bij: fonsstortelder@gmail.com

Ik verzoek de mensen die zich al hadden opgegeven voor de droogtrainingen op dinsdag even door te geven of ze deze training ook op donderdag willen volgen of dat ze afzien van deze trainingen.