Archief: Jubileumfeest
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 28/07/2014
Aantal keer bekeken: 3551×


  

Jubileumfeest!   

 

Vorig jaar bestond de SSVN 15 jaar. Hoewel er plannen waren om het 15 jarig jubileum op dat moment al vieren, is dat om diverse redenen niet gelukt. Jullie hebben dus nog een feestje van ons tegoed en dat feestje gaan we vieren op 12 september!  

Hierbij nodigen we iedereen van harte uit om dit feest samen met ons te vieren. Iedereen? Nou ja, bijna iedereen… Natuurlijk willen we er een gezellig feest van maken voor iedereen die lid is van onze vereniging of die betrokken is bij onze vereniging. Daarom zijn voor dit feest uitgenodigd:

  • Alle volwassen leden en hun partners
  • Alle jeugdleden en hun broertjes/zusjes en hun ouders

Jij komt toch ook?!

  

 Programma 

Alle feestgangers zijn vanaf 18.00 uur welkom op de skeelerbaan achter sporthal Watergoor. Voor de volwassenen is er koffie en gebak en daarna kan er onder het genot van een barbecue en een borrel worden teruggekeken op de afgelopen 16 jaar. 

De jeugdleden en hun broertjes en zusjes worden ook om 18.00 uur verwacht en krijgen dan alvast iets te eten, voordat zij onder begeleiding een spelletjescircuit gaan volgen. Rond 20.00 uur zal het spelletjescircuit afgelopen zijn. Daarna kunnen zij opgehaald worden door hun ouders of zij kunnen aanschuiven bij de barbecue.

De spelletjes zijn na 20.00 uur vrij toegankelijk. Sommige spelletjes zijn ook uitermate geschikt voor volwassenen. Wij kijken nu al uit naar de foto’s….

  


Aanmelden en kosten

Kom je ook naar het feest? Gezellig! Meld je dan uiterlijk vrijdag 5 september aan via ac@ssvn.nl. Geef gelijk aan met hoeveel personen (kinderen en volwassenen) je komt.

Voor alle leden van de SSVN is dit feest gratis. Overige deelnemers vragen wij een vrijwillige bijdrage. Op het feest zal een fooienpot staan, waar de bijdrage kan worden gedoneerd.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via ac@ssvn.nl. We hopen jullie allemaal te zien op 12 september!

 

De Activiteitencommissie