Archief: Nieuwsbrief Jeugd 29/09/2013
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 23/09/2013
Aantal keer bekeken: 5246×


Hallo schaatsers en wedstrijdschaatsers!

Hierbij een nieuwsbrief van de Jeugdcommissie van de SSVN. In deze nieuwsbrief informatie over het volgende:

 
• Eerste training aanstaande zaterdag 28 september;
• DT-licentienummers;
• Wedstrijdbandjes;
• Eerste wedstrijd aanstaande zaterdag 28 september.

 
Eerste training, aanstaande zaterdag (8.30-9.30 uur)
 
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover: de eerste schaatstraining! Rijd je mee in het carpoolschema, zorg dan dat je op tijd op de skeelerbaan staat. We vertrekken uiterlijk 7.30 uur vanaf de skeelerbaan; ben je er dan niet, dan moeten papa of mama je alsnog zelf brengen of je mist een training! De baan in Dronten gaat om 8.15 uur open. Zodra iedereen zijn schaatsen en kleding aan heeft, begint de training. Er zijn 5 begeleiderskaarten beschikbaar voor ouders die mee naar binnen gaan om de kinderen te helpen met het aantrekken van de schaatsen. Daarna kunnen alle ouders vanuit de kantine onder het genot van een kopje koffie de training volgen. Na de training wordt je rond 10.30 weer op de skeelerbaan terug gebracht. Daar kunnen papa of mama je weer ophalen.

DT-licentienummers
Degenen die een licentienummer hebben dat begint met DT, hebben waarschijnlijk al gemerkt dat het niet lukt om in te schrijven via de website van Leisure World. Achter de schermen werken wij hard aan een oplossing, maar voor nu: nog even geduld a.u.b! Heb je een DT-nummer en wil je zaterdag meerijden in de wedstrijd, meld dit dan uiterlijk dinsdagavond 24 september op JC@ssvn.nl. Geef in deze mail gelijk aan welke afstanden je wilt rijden: 100/100/300 of 100/500/300. Let er wel op dat je je alleen kunt inschrijven voor de afstanden 100/500/300 als je op jouw licentie al ooit een 300 m onder de 40 seconden hebt gereden. We gaan jullie inschrijven op een ZZ-licentie; dit betekent dat je wel mee kunt rijden in deze wedstrijd, maar dat de tijden die je in deze wedstrijd rijdt, niet mee tellen voor het eindklassement.

Wedstrijdbandjes
Om mee te rijden in de wedstrijden, heb je 4 wedstrijdbandjes nodig in de kleuren rood, blauw, wit en geel (zie hieronder). Heb je die nog niet, dan kun je deze bandjes kopen in de schaatswinkel bij Leisure World in Dronten of bij Mijnten in Hoevelaken (ze kosten 12,95 euro per setje). Of misschien zijn er wel handige mama’s of papa’s (oma’s, opa’s?) die dit een leuke uitdaging lijkt?Eerste wedstrijd, zaterdag 28 september (17.30-20.30 uur)
Aanstaande zaterdagavond is de eerste wedstrijd in Dronten. Vanaf 17.00 uur is de baan open. De wedstrijd begint om 17.30 uur, maar zorg dat je ruimschoots op tijd bent. Je moet je namelijk vóór die tijd nog bij de organisatie melden en je moet zorgen dat je helemaal startklaar staat. Als je tijd over hebt voordat de wedstrijd begint, kun je alvast gaan inrijden op de baan. Vanaf vrijdagavond is het mogelijk om een (voorlopige) startlijst in te zien via de website van Leisure World. Hierin staat ook vermeld met welke kleur wedstrijdband je aanstaande zaterdag rijdt. De wedstrijden zijn om 20.30 uur afgelopen.

Tot slot….
Heb je nog vragen, mail ons op jc@ssvn.nl! Veel plezier bij de eerste training en allemaal veel succes tijdens de eerste wedstrijd!

De Jeugdcommissie,
Wouter Bouwman
Bea van de Put
Geralde van de Bunt
Henri van Dasselaar
Marjan Voortman