Archief: Toertocht concept
Geplaatst door: Gosse Visscher op: 19/04/2013
Aantal keer bekeken: 6703×


Hallooo SSVN-ertjes,

Op  zaterdag 27 april willen wij samen met jullie de eerste toertocht van dit jaar gaan rijden. Alle kinderen mogen en kunnen mee doen, het is geen wedstrijd maar juist het omgekeerde. Net als vorig jaar doen de hoogste groepen een langere afstand en halen de minder ervaren kids op bij 2 opstapplekken.

De start voor groepen 4 en 5 (dit zijn de kinderen die trainen op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur) is bij onze eigen baan.               

We vertrekken langs de Watergoorweg in de richting van de stoplichten ( ! hier kunnen we overzethulpen gebruiken ! ). Vervolgens rijden we naar Camping Hulckesteijn waar we groep 3 oppikken. Net over de brug gaan we links de flevopolder in, in de richting van Centerparc de Eemhof en onze eindbestemming.

Als laatste opstappunt, voor de groepen 1 en 2, gebruiken we de kruising Slingerweg / Schillinkweg. Het eindpunt, Nekkeveldweg 2 in Zeewolde, bereiken we tussen 15.30 en 16.00 uur. Je ouders kunnen je daar weer ophalen. Het adres is net voor ingang van de Eemhof maar aan de rechterkant.

 

Natuurlijk vragen we of jullie trainers en trainsters ook meerijden, maar ook voor skeelerende ouders is dit  een leuke tocht. Aan de eindstreep zorgt de JC voor wat te drinken en misschien wel iets lekkers. Wil jij of een van je ouders zich opgeven of een bijdrage leveren als overzethulp? Mail naar jc@ssvn.nl

 
Namens de JC SSVN

Gosse Visscher


Agenda:

19-4 onderlinge wedstrijd
27-4 toertocht naar Zeewolde
Medio mei begin droogtraining
26-5 Klavertje vier (vervalt vanwege Veluwe Wandeltocht)