Archief: Verslag: recreanten marathon
Geplaatst door: Alex Blom op: 13/01/2013
Aantal keer bekeken: 7065×


Beste mensen,

Wij Evert van Uffelen, Dirk van de Bunt en ondergetekende Renger de Vries willen jullie allemaal bedanken voor jullie inzet op de afgelopen zaterdagavond.

Dank zij jullie massale deelname en goede prestaties is het weer een heel leuke avond geworden.

Wij hebben genoten en daarnaast hebben jullie met jullie prestaties de Beker met de grote oren weer terug naar Nijkerk gebracht.

Allemaal gefeliciteerd !!!

Ook bij de Mijnten bokaal was de SSVN duidelijk aanwezig. Renze won bij de junioren jongens de Mijnten bokaal.

Bij de heren was Jorrit Walgien de beste van onze vereniging op de voet gevolgd door Henri van Ramshorst die de hete adem van Hein Sandel in zijn nek voelde die de derde plek van de vereniging opeiste.

Arie Rozendaal was de nummer 1 vant Grieze Veen en dus ook de clubkampioen.

Goed gereden heren ondanks een warrig slot van de marathon door de gebrekkige geluidsinstallatie.

Bij de dames werd Eline van den Pol 3e om de Mijnten Bokaal en eerste van de SSVN, Marianne Liefting pakte de 2e plek van de SSVN.

Ronja was de enigste junior bij de recreanten en dus ook de nummer 1, bij de heren was er een hele spannende wedstrijd bij de recreanten uiteindelijk werd Gert Dekker de nummer 2 in de wedstrijd en dus de clubkampioen voor t Grieze Veen, Bert Bouw werd tweede voor Voorthuizen,

Bij de SSVN was Henk van den Pol de 4e in de wedstrijd en de nummer 1 voor de SSVN gevolgd door Sjonnie Lievers en op de derde plek Aalt Blokhuis.

Bij de Dames was Wilma Jobse echt de beste van de SSVN en de tweede dame in de wedstrijd, daarna volgden Jennie Benjamins, Everlien van Polen en Jaqueline Dam, zij krijgen samen de 2e plaats toegewezen.

Het was voor de AIJV en natuurlijk voor Dirk , Evert en mijzelf ontzettend leuk dat jullie zo massaal meegedaan hebben,

Ontzettend bedankt want jullie hebben er met zn allen voor gezorgd dat deze avond weer super geslaagd is.

Groeten Renger