Archief: 23/08/2012
Geplaatst door: Gosse Visscher op: 23/08/2012
Aantal keer bekeken: 4974×


Jeugdschaatsen / Skeelerbaan

Het skeelerseizoen is bijna weer ten einde..en is het weer tijd om de schaatsen op te zoeken! Het zal jullie echter niet zijn ontgaan dat we een eigen skeelerbaan mogen gaan realiseren.
Op maandag 27 augustus is er daarom een informatieavond voor het jeugdschaatsen, maar ook voor alle leden van onze vereniging om jullie te informeren over de ontwikkelingen met betrekking tot de skeelerbaan.

De locatie is het wijkcentrum Corlaer aan de Rijstegoed 2 in Nijkerk, de tijden staan hieronder.

Informatieavond Jeugdschaatsen start 18:45 uur 19:30 uur
Op deze avond is er meer informatie over uiteraard het schaatsen voor de jeugd in Utrecht. Er wordt uitgelegd wat het programma is en de trainers worden (voor zover mogelijk) bekend gemaakt.
Er wordt een nieuwsbrief uitgedeeld waarin kort de informatie staat.
Mocht je vragen hebben over welke schaatsen je nodig hebt, of heb je al schaatsen en weet je niet zeker de voldoen, dan kun je dat aan het eind van de avond aan een trainer vragen.

Informatieavond Skeelerbaan 19:30 uur 20:15 uur
Jullie hebben het goede nieuws vast wel gehoord. De SSVN krijgt een skeelerbaan!! Fantastisch nieuws!
De afgelopen maanden is er druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de Skeelerbaan.
Deze zal in de herfst aangelegd worden.
http://www.ssvn.nl/index.php?Pagina=Artikel&ItemID=86

Op de informatieavond willen we jullie graag over de plannen inlichten en ook een beroep doen op jullie beschikbaarheid voor wat hulp (hand en spandiensten).Uitreiken nieuwe baankaarten
Vanaf dit jaar kun je gebruik maken van de Chipkaart die je vorig jaar gekregen hebt. Wijzigingen zijn doorgevoerd op basis van de opgave.

Aan de kassa van de ijsbaan kun je je nieuwe kaart ophalen en dit is dus ALLEEN van toepassing voor mensen die voor het eerst een kaart aanvragen.
Als je de Chipkaart kwijt bent zul je dit moeten melden bij Bob Burger (bobburger@planet.nl). Hij regelt dan een nieuwe aanvraag.

Er wordt nog een lijst op de website gepubliceerd met de opgave zodat je dit kan controleren.

Tot 27 augustus!